Вода/въздух FARMER

Топловъздушните апарати Farmer за отопление и вентилация са използват за отопление на големи пространства. Устройствата са подходящи за работа в агресивна среда с висока замърсяемост, влажност и концентрация на амоняк във въздуха. Благодарение на модерния LCE метод на покритие, топловъздушният апарат Farmer има антибактериален слой. Налични са в двa типа: Steel корпус and EPP корпус.

Топловъздушните апарати със Steel корпус имат метален корпус, който е изработен от галванизирана стомана, прахово боядисан и защитен слой от LCE покритие.

Корпусите на топловъздушните апарати с EPP корпус са изработени от експандиран полипропилен ЕРП, който е устойчив, лек и надежден. Материалът може да носи значителни товари, без да се деформира. Той не се разгражда под въздействието на смазочни материали, нефт, суров петрол и повечето химикали. Той притежава отлична звукоизолация, поради което се използва като обвивка, материалът е екологичен и "green", т.е. 100% рециклируем. Естетичният дизайн придава ново естество на устройството. 3 - степенните вентилатори с вентилатори IP 54 и 1 -степенните вентилатори с IP 65 напълно отговарят на Eвропейските стандарти ErP 2015. Защитният слой от LCE покритие осигурява работа в агресивни среди, като предпазва топлообменниците от плесени, гъбички и бактерии.