Партньори

Ние сме основен Сервизен партньор и официален Търговски представител на SONDEX® за България. Предлагаме специални условия за сътрудничество в сектор Индустрия.

Виж повече ...

 

 

Kомпанията ни е Сервизен партньор и Дистрибутор на Danfoss. Предлагаме конкурентни условия за сътрудничество в сектор Индустрия.

Поискай Оферта

 

 

EWK е доказан производител на водни охладителни кули, изпарителни кондензатори и адиабатно оборудване за индустриални процеси.

Поискай Оферта

 

 

Flottweg е пазарен лидер в бизнеса с механично разделяне на твърди частици-течност чрез своите центробежни декантери и сепаратори.

Поискай Оферта

 

 

Raschig е ключовият доставчик на вътрешни компоненти за приложения за масови трансфери.

Поискай Оферта

 

 

STF Filters е един от водещите световни производители на продукти за контрол и оптимизация на системи за филтриране и пречистване на вода. Индустриалният пазар, на който работи STF, се състои от голямо разнообразие от приложения, в които ние сме експерти, от хладилни системи в големи химически заводи, стоманодобивни заводи, рафинерии до големи минни или петролни и газови платформи.

Поискай Оферта

 

 

Sumitomo Drive Technologies или Hansen and Paramax Industrial Gearboxes са добре познат доставчик на циклоидни зъбни предавки, индустриални трансмисии, индустриални редуктори.

Поискай Оферта

 

 

Valmet е водещ световен производител на цялостни решения за целулозна, хартиена, енергийна, минна и циментова индустрии.

Поискай Оферта

 

 

Borer е водеща компания в областта на почистването и дезинфекцията за професионални приложения в индустриалния сектор.

Поискай Оферта