Топловъздушни апарати

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ

В производството на топловъздушните апарати, които предлагаме са вложени най-новите и иновативни технологии на производителя. Корпусът е изработен от устойчив и екологичен материал, наречен EPP – експандиран полипропилен. Топлообменникът е направен от мед и алуминий, за да осигури мощно и надеждно отопление на помещението. Енергоспестяващите тристепенни вентилатори с IP 54 и еднофазни или трифазни вентилатори с IP 65 напълно отговарят на Европейските стандарти ErP 2015.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

ТВА са произведени с грижа към крайния потребител. Целта е клиентите да получат максимално удовлетворение и това е причината да се обръща голямо внимание на качеството. Отделя се голямо внимание на детайлите, като се имат в предвид широкият спектър потребителски предпочитания.

ГАРАНЦИЯ

2 години гаранция за всички продукти.

ДИЗАЙН

Гениално е да се превърне нещо комплексно в нещо семпло.  Производителят е имал нужда повече от 20 000 чаши кафе и екип пълен със страст, за да даде живот на този красив дизайн. ТВА Reventon съчетават естетичност и мощност, те пасват добре на всяко пространство и представляват най-забележителните топловъздушни апарати на земята!