Вода/въздух с EPP корпус

Топловъздушните апарати трябва да бъдат свързани към централната система за отопление-охлаждане. Приложението на съвременните технологии в устройства гарантира висока ефективност и комфорт в потреблението. Оригиналните цветове на устройствата пасват с всеки интериор. Устройството е направено много прецизно и ще работи безотказно много години.

Корпусът на този вид ТВА е изработен от експандиран полипропилен EPP, устойчив, лек и надежден. Материалът може да носи значителни товари, без да се деформира. Той не се разгражда под въздействието на смазочни материали, масло, нефт, суров петрол и повечето химикали. Той притежава отлични звукоизолационни свойства, поради което се използва като обвивка, материалът е екологичен и “green”, т.е. 100% рециклируем. Естетическият дизайн придава ново естество на устройството. Ефективният топлообменник от мед и алуминий е гаранция за топлината и комфорта.

Предлагат се монофазни и трифазни ТВА вода/въздух с EPP корпус. Монофазните устройства се предлагат в 1-, 2- или 3-редов топлообменни с мощност от 2-80 kW. Енергоспестяващите 3-степенни вентилатори с клас на защита IP 54 напълно отговарят на Европейските стандарти ErP 2015.

Трифазните ТВА вода/въздух с EPP корпус имат 1-степенен, трифазен вентилатор с клас на защита IP 54, който напълно отговарят на Европейските стандарти ErP 2015. Приложими са, когато е възможно да се свържат към трифазна инсталация.