Климатици

Инверторен климатик

Какво представлява "инверторната" технология? Инверторът е електронен компонент, който непрекъснато променя честотата на електрическото захранване на електрическия мотор. Инверторната технология е интегрирана във външното тяло на климатиците. Инверторния климатик постепенно ще повишава своя капацитет според капацитета, необходим за охлаждане или за отопление на стаята.

 

Енергийна ефективност

Създаването на свеж климат у дома е нещо повече от чист комфорт. Инверторните климатици щадят, както портфейлът ви така и околната среда. Следващото поколение хладилен агент R-32 и оптимизираните компресори са гаранция, че оставате във вашата зона на комфорт.

 

Сезонна ефективност при отопление и охлаждане

По-модерните енергоспестяващи климатици осигуряват висока сезонна ефективност при отопление и охлаждане до A +++. Сезонната ефективност е нов начин за класифициране на продуктите за отопление и охлаждане въз основа на тяхната енергийна ефективност за цялата година.

 

R-32: по-ефективен, по-добър за околната среда

Някои от климатиците вече използват хладилния агент R-32 и уредът отделя по-малко емисии на CO2. Това означава, че те имат по-нисък потенциал за глобалното затопляне и като цяло са по-ефективни.

 

Опознайте перфектния комфорт

Високотехнологичните климатици са изключително мълчаливи. Шумните са част от миналото. Насладете се на доброто си благосъстояние целогодишно без да се разсейвате от шума.