Специална оферта

Животът на вашите уреди зависи от водата, която те използват!

Водите с високо съдържание на варовик се наричат – твърди. При загряването на такава вода до температури над 50C, варовикът се отлага по водоносещите части. Тези отлагания са известни, като "Котлен камък".

Варовикът е скала съставена предимно от калциев карбонат. Водите с високо съдържание на варовик се наричат – твърди. При загряването на такава вода до температури над 50 C, варовикът се отлага по водоносещите части. Тези отлагания са известни, като „котлен камък” или „накип”. Това води до износване, стесняване на пропускащите течения и запушването им. Ако не се третира за питейни нужди, водата може да се третира с препарати за понижаване съдържанието на варовик.

Устройството Aqua 2000 се справя с този проблем без да нарушава качеството на водата:

  • Лесен монтаж;
  • Без поддръжка;
  • Висока ефективност;
  • Шадящ околната среда;
  • Без химически добавки;
  • Енергоспестяващ;
  • 4 години гаранция.

 

Вземете 10% отстъпка от цената на уреда при потвърдена заявка до края на годината! 

 

Принцип на действие

Aqua 2000 се монтира на входящата тръба на водата. Там устройството генерира електростатично поле между полюсите. Полето пулсира между 7000 Hz и 14 000 Hz. Когато водния поток премине през полето, съществуващите железни частици се активизират с висока скорост, които разграждат варовика и предотвратяват отлагането на котлен камък. Електростатичното поле е винаги на 100% ефективно.

Aqua 2000 не се нуждае от поддръжка. Може да бъде монтиран на медни или полиетилеови тръби, на тръби от неръждаема стомана и подцинкована тръба.

 

Техническа информация

Aqua 2000 е перфектен за апартаменти, ресторанти, бензиностанции и др. Има сертификат CE EN 60950-1 и IP 33.

Вид Тръба, мм Дебит, литър/мин Eл. енергия, W
Aqua 2000 18-54 50 4